single image

2019. MOL Pályázat HE 18-247

( a képre kattintva, az felnagyítódik )

Jászjákóhalma Polgárőr Egyesület a MOL Alapítvány Helyi Érték Program pályázati felhívására a „Társadalmi felelősségvállalás a VALÓS – nem virtuális – VILÁGBAN” címmel 499.450 forint összegű támogatást nyert. Támogatási összegből a Polgárőr Egyesület a Jászberény Angyalkert óvoda, Jászjákóhalma Poldermann Júlia óvoda Fő úti és Vas Gereben úti tagintézményeiben valamint a Jászjákóhalma IV. Béla Általános iskola 1-2-3-4 osztályos gyermekei részére „Biztonságos közlekedés” elméleti – gyakorlati oktatását, KRESZ parkos helyes kerékpáros közlekedés – ügyességi versenyeket valamint Biztonságos közlekedés címmel rajz pályázatot is szervezett. Továbbá a település gyermekei, fiataljai és idősei részére 3 alkalommal a helyi Sportpályán projekt rendezvényt tartott, melyeken az áldozattá válás – bűncselekmények megelőzésére, drog prevenciós tájékoztatót, idősek védelmére tájékoztatót és a SZEM mozgalom lényegét mutatta be. Rendezvényeken a kerékpárok átnézéseken túl különböző teszt lapok kitöltésére is volt lehetőség, valamint a Polgárőrség eszközeit – járműveit megtekinthették a résztvevők és a Polgárőrség munkáról tájékoztatót hallgathattak meg. Projekt rendezvényeken részt vevők biztonságtechnikai eszközöket kaptak ajándékba, és a záró projekt rendezvényen „Polgárőr délutánon” mindenki meleg ételt fogyaszthatott el.

single image